UNDEAD UNLUCK

アンデッドアンラック

Премиера:
06/10/2023г.
Тип:
ТВ сериал
Статус на излъчване:
В момента излиза
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
David Production
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Shounen, Supernatural, Comedy
Продуценти:
TMS Entertainment, Mainichi Broadcasting System, Shueisha

След като прочита развръзката на любимата си манга поредица, Фууко Изумо (Fuuko Izumo) най-накрая се чувства готова да сложи край на съществуването си. През последните 10 години тя страда от заболяване, което носи изключително нещастие на всеки, който се докосне до нея. Това има драстичен ефект върху заобикалящата я среда, стигайки до там неволно да довежда смъртта на хората около нея - включително и на собствените ѝ родители.

Докато стои на мост над влаковите релси, Фууко е докосната от непознат мъж, което води до разрушаване на основата под него и изхвърлянето му пред идващия влак. Въпреки това, когато намира трупа на мъжа, тя открива, че тялото му се възстановява и че се връща към живот.

Мъжът, когото Фууко нарича Анди (Andy), е безсмъртен - и също като нея желае да намери смъртта си. Първоначално пренебрежително настроена, момичето в крайна сметка решава да се съюзи с Анди, за да му осигури възможно най-добрата смърт. Но в сенките се крие мистериозна организация, която се надява да се възползва от странните способности на дуото.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾