Umezu Kazuo no Noroi

楳図かずおの呪い

Английско заглавие:
The Curse of Kazuo Umezu
Премиера:
01/03/1990г.
Тип:
OVA
Епизоди:
1
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
43 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Horror

Не си играйте със свръхестественото.

Две истории за последствията, които се стоварват върху хората, които се осмеляват да излязат извън безопасните граници на обикновените си светове.

Когато едно прекрасно момиче на име Рима (Rima) се премества в класа на Масами (Masami), тя не само ревнува, но и се страхува смъртоносно от новата ученичка. Докато момчетата неистово се опитват да се доберат до нея, Масами сънува кошмари за зловещ посетител, а на сутринта открива белези по тялото си. Тя моли свой приятел да ѝ помогне да събере доказателства, които да потвърдят подозренията ѝ за Рима. Но ако една снимка струва хиляда думи, то едно видео трябва да струва много повече. Истината може да те освободи, но може да бъде и по-ужасяваща от всичко, което можеш да си представиш.

Срамежливата Мико (Miko) и нейната по-общителна приятелка Нанако (Nanako) се наслаждават на лятната си ваканция, опитвайки се да се възползват максимално от младостта си. Но когато маратоните с филми на ужасите просто не са достатъчно вълнуващи, Нанако насочва погледа си към нова цел - изоставено имение в края на града, за което се говори, че е обитавано от духове. С още две приятелки за подкрепа, неохотната Мико и енергичната Нанако влизат в имението. Скоро всичко, което може да се обърка, започва да става реалност. Само късмет или чудо ще им позволи да успеят да избягат от имението с живота си, със здравия си разум и дори с усещането си за реалност.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾