Uchi no Shishou wa Shippo ga Nai

うちの師匠はしっぽがない

Английско заглавие:
My Master Has No Tail
Премиера:
30/09/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
LIDENFILMS
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Historical, Seinen, Supernatural
Продуценти:
Pierrot, TMS Entertainment, Mainichi Broadcasting System, Pony Canyon, Yostar Pictures, BS Asahi

Началото на епохата Мейджи означава край на триковете на тануки. Тези японски енотовидни кучета, които могат да се преобразяват в хора, обичали да заблуждават хората, докато напредналите технологии не направили опитите им безсмислени. Въпреки това младата Мамеда (Mameda), която може да се плътоформира, не се отказва от тази традиция и - решена да тръгне по стъпките на баща си - заминава за Осака с надеждата да заблуди хората.

Както и другите в селото ѝ, тя не успява да измами нито един човек и дори е преследвана от разгневена тълпа. След като намира убежище в един театър, тя попада на ракуго представление, изнесено от майсторката на това изкуство - Бунко Дайкокутей (Bunko Daikokutei). Очарована от живите образи, създадени от играта на ракуго-ка, Мамеда се влюбва в този стил на разказване на истории и решава да стане нейна ученичка!

Въпреки първоначалното си нежелание да вземе ученик, Бунко започва да учи ученичката си на ракуго, след като става свидетел на упоритостта на младата тануки. Между поемането на чиракуването по тайко, работата в театъра и запаметяването на пиеси, Мамеда трябва да даде всичко от себе си, ако някога смята да овладее единственото изкуство, с което все още има шанс да заблуди хората.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾