Tsugou no Yoi Sexfriend?

都合のよいセックスフレンド?

Английско заглавие:
Sex Friends Convenience?
Премиера:
30/11/2012г.
Тип:
OVA
Епизоди:
4
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
29 мин. на епизод
Аудитория:
Rx (Хентай)
Студио:
Collaboration Works
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Harem, Hentai

Юу Арахама (Yuu Arahama) има гадже на име Мисако Шимизу (Misako Shimizu), която има страхотно тяло и много си го обича. Една вечер, след като имат сексуален контакт, Мисако предлага на Юу да се оженят. Той обаче отхвърля предложението ѝ, разкривайки, че тя всъщност не е единствената му партньорка. Той има още четири други приятелки - Рюко Янаги (Ryouko Yanagi), Котори Хошино (Kotori Hoshino), Макико Ендо (Makiko Endou) и Айна Камишима (Aina Kamishima).

Мисако го кара да извика четирите момичета наведнъж, само за да открият, че нито една от тях не знае за съществуването на останалите еротични партньорки на Юу. Друг проблем възниква, когато момичетата решават да се състезават помежду си, за да определят коя техният любим ще избере за своя съпруга. Той обаче не желае да се жени за никоя, страхувайки се от възможността да загуби свободата си с това.

Сега, той ще трябва да премине през различни ситуации, които го принуждават да премине през редица еротични дейности с момичетата, за да задоволи похотливите им желания и да разреши враждата им.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾