Trinity Seven

トリニティセブン

Един ден яркото червеното слънце престава да блести, причинявайки "феномена на разбиването" - пълното разрушение на града на Арата Касуга (Arata Kasuga) и изчезването на обитаващите го хора. Но все още не всичко е е изгубено! Използвайки магическия гримоар, който получава от братовчедка си Хиджири Касуга (Hijiri Kasuga), светът на Арата се възстановява изкуствено.

За да изследва явлението, Лилит Асами (Lilit Asami) се появява пред Арата, чийто изкуствен свят внезапно се разпада. На момчето се дават две възможности  - да предаде книгата или да умре. Арата обаче избира трети вариант - да се запише в най-секретното магическо училище Royal Biblia Academy, където го очакват шест други магьосници. Заедно с Лилит, шестимата съставляват Седемте Троици (Trinity Seven), елитът на училището, всеки от които укрепва собствената си сила и умения.

С амбицията да спаси Хиджири и с малко помощ от новите си приятели, Арата няма да се спре пред нищо, за да предотврати унищожаването на своя любим роден град и да върне най-добрия приятел.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Това първи сезон ли е?

Давам 11 от 10

Същност е доста забавно на места

Анимето е добро. Давам 9 от 10.

Много яко аниме 10/10, Да знаете че има и 2 филма тук в сайта преведени са, за сезон 2 не се знае. Дали ще има (Дано да има )

защо на мен нямаше нито един преведен епизод

Божидар Николов #спойлер

⚠️Трябва да има 2ри сезон така и не спасиха братовчетка му

Има 2филма тук ако Неси ги гледал гледай ги

Ще имали втори сезон?

За сега няма нищо за сезон 2 , но има 2 филма тук в сайта

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах