Trickster: Edogawa Ranpo "Shounen Tanteidan" yori

TRICKSTER -江戸川乱歩「少年探偵団」より-

Акечи Когоро (Akechi Kogorou) е основател на частната фирма за разследване Boy Detectives' Club. Заедно, тази група поема както големи, така и малки случаи. Един от новобранците в нея, Кенсуке Ханасаки (Kensuke Hanasaki), излиза да разреши случай, когато случайно среща Йошио Кобаяши (Toshio Kobayashi) - загадъчно момче, изгубило спомените си, който е неспособен да умре. След като вижда способностите му в действие, Кенсуке му предлага да се присъедини към Boy Detectives' Club, за да им помага в разрешаването на случаи. В замяна той ще намери начин да помогне на Йоширо да умре.

Апатичният Йошио с готовност приема предложението, без дори да подозира колко ще се промени животът му. Въпреки че няма голяма полза за хората, той постепенно започва да признава групата докато прекарва повече време с тях в разрешаване на случаи.

Trickster: Edogawa Ranpo "Shounen Tanteidan" yori проследява Акечи и останалите от Boy Detectives' Club докато разрешават разрешават различни случаи, които им се дават, като същевременно се борят със скритата в сенките заплаха, „Заклинателят с двадесет лица“.

Трейлър

За да изгледате всички 24 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾