Tribe Nine

トライブナイン

Премиера:
10/01/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
LIDENFILMS
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Sci-Fi, Sports
Продуценти:
Lantis, Docomo Anime Store, JR East Marketing & Communications, Bandai Namco Arts, Akatsuki

Изнервени от обществото, младежите в Нео-Токио (Neo-Tokyo) създават племена, за да намерят своето място в света. Груповата лоялност между тях обаче става все по-ожесточена и често води до насилие. Като контрамярка, правителството въвежда закона XB, според който конфликтите между племената се решават чрез екстремен бейзбол. От играчите, използващи разтегателни бухалки, до питчерите, носещи специална екипировка, Екстремният бейзбол е футуристична версия на спорта с променени правила, по-малко ограничения и странни приложения на технологиите.

Когато група младежи тормозят слабия Хару Широкане (Haru Shirokane), той бива спасен от неочаквана двойка - Шун Камия (Shun Kamiya) и Тайга (Taiga). Оказва се, че Шун е звездата на екстремния бейзбол, който води племето Минато, най-високопоставения отбор в града. Междувременно Тайга се стреми да победи приятеля си, с надеждата да стане най-силния в този спорт. В поредица от спонтанни събития, които позволяват на Шун да открие потенциала си, Тайга и Хару са принудени да се присъединят към племето на Шун.

Тъй като племената в град Минато са изправени пред нова заплаха, водена от мистериозния Уджиру Отори (Oujirou Otori), племето Минато може би се нуждае единствено от силата на двамата си нови новобранци, за да се отскубне лапите на злото.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾