Tougen Anki

桃源暗鬼

Премиера:
??/2025г.
Тип:
ТВ сериал
Статус на излъчване:
Предстоящо
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Shounen
Продуценти:
Pony Canyon

Хората, в чиито вени тече кръвта на момотару (Momotarou) и они (Oni), поддържат дългогодишна вражда. Онитата са безгрижни, необмислени и безредни, докато момотару защитават човешкия свят от неконтролируемите си съперници. Шики Ичиносе (Shiki Ichinose) е безразсъден и безотговорен тийнейджър, който осъзнава своето непокорство и дори се гордее с изключването си от училище. Въпреки бунтарското му поведение, приемният му баща Цуйоши (Tsuyoshi) е дълбоко загрижен за него.

Безкористната любов на баща му скоро се проявява при един взривоопасен инцидент, когато момотару нахлува в дома, търсейки Шики. Тъй като самият той е част от тяхната кръв, Цуйоши крие Шики от години и пази в тайна произхода му дори от него самия. Когато дава собствения си живот, за да го спаси, и признава всичко в предсмъртния си дъх, кръвта на Шики се пробужда за първи път и го превръща в непокорно чудовище, преливащо от ярост и жажда за мъст.

Моментното му избухване привлича вниманието на Найто Мудано (Naito Mudano), они учител в академията Ракшаса (Rakshasa Academy) - учреждение за млади они, които се нуждаят от разбиране и усъвършенстване на силите си. Преди Шики да успее да отмъсти за баща си, той трябва да се научи да контролира твърдоглавата си и импулсивна природа и най-вече да се бори със собствената си демонична кръв.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾