Tonkatsu DJ Agetarou

とんかつDJアゲ太郎

Премиера:
10/04/2016г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
9 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Deen
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Music, Shounen, Comedy
Продуценти:
Yomiuri Telecasting, DAX Production, Shueisha, Yomiuri TV Enterprise

Готвач на тонкацу през деня, професионален диджей през нощта - това е стремежът на Агетару Кацумата (Agetarou Katsumata), чието семейство притежава малък магазин за тонкацу в Шибуя.

Една вечер Агетару доставя поръчка на служител в нощен клуб и в знак на благодарност е поканен вътре. Макар първоначално да е нервен, скоро атмосферата го поглъща и той се влюбва в танцуващите момичета, мигащите светлини и забавната музика. Младият мъж започва да посещава клуба редовно, докато една вечер не се стига до случайна среща с легендарния американски диджей Биг Мастър Флай (Big Master Fly). Диджеят прави грандиозно шоу и предизвиква прозрение у Агетару - ритъмът на смесване на музиката изглежда поразително подобен на ритъма на приготвяне на тонкацу. От този момент нататък той се стреми да стане майстор и в двете дисциплини.

С помощта на приятелите си от квартала и наставника си диджей Оили (DJ Oily), Агетару преследва мечтата си, като същевременно се справя със семейни проблеми, любовни несгоди и много други неприятности. „Tonkatsu DJ Agetarou“ е забавна история за импулсивно младо момче, което се опитва да намери своя път в живота, като същевременно изпълнява семейните и социалните си задължения.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾