Tonikaku Kawaii

トニカクカワイイ

Пораснал с постоянни подигравки заради странното си име, Наса Юзаки (Nasa Yuzaki) се стреми да бъде запомнен с нещо повече. За щастие, той върви в правилна посока, класирайки се на първо място в примерните национални изпити, гарантирайки му прием в гимназия по негов избор.

Нещата обаче се променят за една нощ, когато забелязва момиче от другата страна на улицата, докато се прибира в къщи. Възхитен от поразителната ѝ красота, за Наса това е любов от пръв поглед. Но в заслепеното си обаяние той дори не забелязва приближаващата се опасност, отвеждайки го пред вратата на Смъртта. Едва оцелял, благодарение намесата на момичето, Наса събира смелостта да признае чувствата си към нея, опасявайки се, че иначе може да изчезне завинаги от живота му. Тя приема предложението му, но с едно условие - да се оженят, което Наса с радост приема, преди да припадне от нараняванията си. Когато обаче се събужда, от нея няма и следа.

След като се възстановява от инцидента, Наса захвърля предишните си амбиции и решава да посвети живота си в търсене на момичето, пленило сърцето му. Минават няколко безуспешни години. Една вечер обаче, когато неочакван посетител почуква на вратата му, Наса се озовава пред жена, която завинаги ще промени света му - неговата съпруга.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Това изглежда забавно.
Двамата са хубава двоика, а колкото до превода продължавай само така.

През колко време ще се качват епизодите?

Когато епизода излезе сигурно до ден ако превода е бърз. (Самите епизоди не знам на колко време излизат, но явно са на седмица.)

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах