Tonikaku Kawaii

トニカクカワイイ

Пораснал с постоянни подигравки заради странното си име, Наса Юзаки (Nasa Yuzaki) се стреми да бъде запомнен с нещо повече. За щастие, той върви в правилна посока, класирайки се на първо място в примерните национални изпити, гарантирайки му прием в гимназия по негов избор.

Нещата обаче се променят за една нощ, когато забелязва момиче от другата страна на улицата, докато се прибира в къщи. Възхитен от поразителната ѝ красота, за Наса това е любов от пръв поглед. Но в заслепеното си обаяние той дори не забелязва приближаващата се опасност, отвеждайки го пред вратата на Смъртта. Едва оцелял, благодарение намесата на момичето, Наса събира смелостта да признае чувствата си към нея, опасявайки се, че иначе може да изчезне завинаги от живота му. Тя приема предложението му, но с едно условие - да се оженят, което Наса с радост приема, преди да припадне от нараняванията си. Когато обаче се събужда, от нея няма и следа.

След като се възстановява от инцидента, Наса захвърля предишните си амбиции и решава да посвети живота си в търсене на момичето, пленило сърцето му. Минават няколко безуспешни години. Една вечер обаче, когато неочакван посетител почуква на вратата му, Наса се озовава пред жена, която завинаги ще промени света му - неговата съпруга.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Super <3

Прашна п*тка това ти ли си

Ще има ли 2 сезон?

Пишеше в един сайт че ще има

Има но явно не е качен

ъъъъъъъъ тя е на 16 това не е добре

Има и по зле за мен става

Да си гледал друго аниме защото е всета така или иначе

Защо да е проблем като имат документите вс е точно

Зареди повече

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах