Tokyo Revengers: Seiya Kessen-hen

東京リベンジャーズ 聖夜決戦編

Английско заглавие:
Tokyo Revengers: Christmas Showdown
Премиера:
08/01/2023г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
LIDENFILMS
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Shounen, Drama, Supernatural, School
Продуценти:
Mainichi Broadcasting System, Pony Canyon, Kodansha, AT-X, Ultra Super Pictures, Studio Mausu, Sammy

Насладете се на втори сезон на „Tokyo Revengers“.

Въпреки всички усилия, които полага, за да прескочи времето, Такемичи Ханагаки (Takemichi Hanagaki) не успява да предотврати смъртта на неговата юношеска любов Хината Тачибана (Hinata Tachibana) в наши дни. Възрастният Такемичи се бори със скръбта и последиците от престъпната империя на бандата „Токио Манджи“ - непреднамерен продукт на неговата намеса във времевата линия. Въпреки че някога бандата е действала под ръководството на идеалиста Манджиру „Майки“ Сано (Manjirou "Mikey" Sano), сега тя е превзета от злонамерения Тетта Кисаки (Tetta Kisaki) и в резултат на това е изоставила първоначалния си оптимистичен замисъл.

Въпреки че се чувства безнадежден, Такемичи отново пътува към миналото, за да разследва „Черния дракон“ - конкурентна мотоциклетна банда, чиито действия в крайна сметка водят до смъртта на Хината. Там той се запознава с младия Хакай Шиба (Hakkai Shiba), колега от бандата, чийто по-голям брат, Тайджу (Taiju), тиранично управлява „Черния дракон“. Когато последният брутално пребива Такемичи в едностранна улична схватка, Хакай се опитва да се оттегли от „Токио Манджи“ в знак на извинение - акт, който Ханагаки трябва да предотврати, за да му спести мрачно бъдеще.

Благодарение на споделената трагедия Такемичи се сближава с Чифую Мацуно (Chifuyu Matsuno), създавайки близки приятелски отношения, от които двете момчета отчаяно се нуждаят. С Чифую на своя страна главният ни герой се опитва да разгадае съдбите на членовете на „Черния дракон“, борейки се да създаде щастливо бъдеще за своите близки.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾