Tokyo Mew Mew New ♡

東京ミュウミュウ にゅ~♡

Премиера:
06/07/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Graphinica, Yumeta Company
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Sci-Fi, Romance, Shoujo, Comedy
Продуценти:
TV Tokyo, Dentsu, Pony Canyon, Kodansha

Ичиго Момомия (Ichigo Momomiya) е развълнувана, че ще започне гимназията и ще се влюби. Тя има късмет, когато среща популярния и добре изглеждащ Масая Аояма (Masaya Aoyama) и веднага се влюбва в него. Когато тя научава, че Аояма е запален по опазване на околната среда, тя се възползва от шанса да го покани на среща, благодарение на билети за изложба на застрашени животни.

По време на срещата им, Ичиго е поразена от мистериозна светлина и припада. Събуждайки се с лицето на Аояма пред себе си, тя остава невредима, но и двамата трябва да бягат от гигантско плъхоподобно същество, след като ранява младото момиче. За да спаси любимата си, Ичиго пробужда силите си и се превръща в героиня с уменията на котка.

След като побеждава чудовището, изследователите Рйо Широгане (Ryou Shirogane) и Кейчиро Акасака (Keiichiro Akasaka) обясняват, че тя е избрана да стане част от проекта Mew - група от пет магически момичета, чиято ДНК е вплетена с тази на някои застрашени видове животни. Сега Ичиго трябва да открие останалите си съотборници, за да победи Химера Анима (Chimera Anima) - същества, заразени от извънземни, които искат да завладеят света - преди да е станало твърде късно.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾