Tokyo Majin Gakuen Kenpucho: Tou

東京魔人學園剣風帖 龖(トウ)

Английско заглавие:
Tokyo Majin
Премиера:
19/01/2007г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
14
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
AIC Spirits, BeSTACK
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Horror, Drama, Supernatural
Продуценти:
Trinity Sound

Нещо зло се заформя в сенките на Токио...

През пролетните дни на последната си година в гимназията, тихият Татцума Хию (Tatsuma Hiyuu) се прехвърля в академия Магами (Magami Academy) в Шинджуку (Shinjuku). Мистериозният статус на „аутсайдер“ и задълбочените му умения в бойните изкуства бързо му печелят приятелството на побойника в класа, Кюичи Хурайджи (Kyouichi Houraiji). Посредством мистична връзка и случайни предизвикателства, той също се запознава и с Юуя Дайго (Yuuya Daigo) от клуба по борба, капитанът на женския клуб по стрелба Комаки Сакурай (Komaki Sakurai) и председателя на ученическия съвет Аои Мисато (Aoi Misato).

По време на тяхната среща се получава внезапно разпадане на Ryumyaku (буквално Драконов пулс) - поток на тайнствена енергия. Приливът пробужда у петимата тийнейджъра латентна сила, давайки им свръхестествени способности. Просветени за новите си дарове от Хисуи (Hisui), младият наследник на клана Кисараги, който поддържа антикварния магазин на семейството си - както и задължението им да защитават Токио от Они (демони), учениците от Магами решават да използват силата си, за да защитят града от натиска на тъмните сили.

Борейки се с демоните, наред с Хисуи Кисараги (Hisui Kisaragi), те откриват, че може да се наложи да се изправят пред по-голяма заплаха за Токио, различна от унищожаването на няколко злобни чудовища. Ryumyaku е прекъснат със сила от някой, призовал Тъмните изкуства, като този някой има нечестивото желание да отприщи отдавна мъртво зло.

Дали младоците ще успеят да преодолеят собствените си страхове и недостатъци, за да се борят срещу Тъмните изкуства?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾