Tokyo Babylon 2021

東京BABYLON 2021

Премиера:
?г.
Тип:
ТВ сериал
Статус на излъчване:
Отменено
Студио:
GoHands
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Shounen Ai, Drama, Shoujo, Supernatural

Субару Сумераги (Subaru Sumeragi) е тринадесетата глава на своя силен онмьоджи клан. Докато дойде денят, в който ще наследи оставеното от баба си, на Субару е позволено да живее в Токио със своята близначка Хокуто (Hokuto). Той е мил и срамежлив, докато тя кипи от енергия, като любимото ѝ занимание е да проектира доста набиващи се на очи костюми, които двамата да носят. Следващото ѝ любимо занимание е да се опитва да сближи брат си с ветеринаря и техен приятел Сейширо Сакуразука (Seishirou Sakurazuka), който, колкото и да е странно, е винаги на разположение, за да ги придружава из града.

Субару ще трябва да разреши различни духовни конфликти в Токио – някои са случаи, официално доведени до него от клиенти, а други са въпроси, в които той решава да се намеси. Самоотвержен тийнейджър, той симпатизира на другите до такава степен, че болката им също може да се превърне в негова. Това го прави уязвим в град, където почти всеки взима егоистични решения. Хокуто се надява, че ако Субару развие чувства към Сейширо, тяхната връзка ще бъде единственото нещо, от което никога не би се отказал заради някой друг. Дали обаче последният е най-добрия кандидат за любовта на брат ѝ или крие зловещи тайни?

Заглавието е отменено и няма да бъда излъчвано, поради проблеми с легализацията и обвинения в плагиатство на студиото, което го анимира.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾