Toaru Kagaku no Railgun T

とある科学の超電磁砲[レールガン]T

Над западен Токио се простира огромен град с население от 2.3 милиона души. В този мегаполис, известен още като „Академи Сити“, заради факта, че почти 80% от популацията му са ученици, се развиват свръхестествени способности - аномални явления, които поставят природните явления в задния си джоб. Учениците, преминали през уникалната учебна програма и постигнали експертни умения, са подлагани на Системно сканиране - физически изпит, който ги класира в едно от шест нива, като ниво 0 е на безсилните, а ниво 5 за свръх силните.

Съществуват седем индивида, за които се смята, че са достигнали това върхово ниво. Една от тях е Микото Мисака (Mikoto Misaka).

С прякора си „Релсотрон“ (Railgun), благодарение на статуса си като най-добър „Електромастер“, Микото е 14-годишно момиче, което посещава престижното средно училище за момичета Токивадай (Tokiwadai). Една от съученичките ѝ е Ширай Куроко (Shirai Kuroko), член на дисциплинираната организация Присъда (Judgment). Уихару Казари (Uiharu Kazari) е нейна колежка, която се стреми да бъде прилежна дама, а градската легенда Сатен Руйо (Saten Ruiko) е тяхна обща приятелка.

Провеждащият се веднъж годишно фестивал Дайхасей (Daihasei) е събитие, което е надвиснало над спокойното и много рядко необичайно ежедневие, на което се радват момичетата.

Това бе атлетичен фестивал, провеждащ се в продължение на седем дни, който изправя един срещу друг еспер училища в свирепо съревнование. Част от Академи Сити се отваря за публичността по време на фестивала, превръщайки се в събитие, излъчвано в цял свят. Но те дори не подозират какво се движи зад градските празнични сцени...

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾