Toaru Kagaku no Railgun

とある科学の超電磁砲

Английско заглавие:
A Certain Scientific Railgun
Премиера:
03/10/2009г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
24
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
J.C.Staff
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Sci-Fi, Super Power
Продуценти:
Geneon Universal Entertainment, Movic, AT-X, ASCII Media Works

Пълният с ученици Академи Сити (Academy City) е лице на научния напредък и дом на програмата за развиване на еспери. Седмината еспери от „Ниво 5“ са най-силните в целия град, като на трето място сред тях е средношколеца Микото Мисака (Mikoto Misaka), известна още като „Релсотрон“ (Railgun), която може да манипулира електричеството.

Когато из града започват да се случват странни инциденти, тя открива, че всичките престъпления са свързани с неуловимия „Level Upper“ - легендарно устройство, за което се смята, че увеличава нивото на своя притежател еспер. Докато ситуацията все повече ескалира става очевидно, че в Level Upper има нещо повече, отколкото всички смятат и че Академи Сити може да се окаже много по-сложно място от бляскавата утопия, която илюзорно създава.

Toaru Kagaku no Railgun се фокусира върху Микото и нейните приятели - и опасните ситуации, в които са поставени - докато все повече започват да се оказват привлечени от търсене на отговори за Level Upper. Както Микото често казва, „В този град никога не е скучно.“

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾