To LOVE Ru

To LOVEる -とらぶる-

Премиера:
04/04/2008г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
26
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R+ (Умерена голота)
Студио:
Xebec
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Sci-Fi, Shounen, Romance, Harem, Comedy, Ecchi, School
Продуценти:
Geneon Universal Entertainment, TBS, Shueisha

Стеснителният Рито Юки (Rito Yuuki) все още не е признал чувствата си към Харуна Сайренджи (Haruna Sairenji) - негова съученичка и обект на обаяние още от началното училище. За съжаление, положението му е изправено пред още по-сериозно изпитание, когато една вечер мистериозно голо момиче не се приземява директно върху къпещия се Рито.

Като добавка към и без това обърканата ситуация, Рито открива, че това е Лала Саталин (Lala Satalin), престолонаследница на извънземна империя, която е избягала от дома си. Макар да е наследник на най-могъщата сила в цялата галактика, Лала е изненадващо готова да се омъжи за обикновения Рито, за да избегне нежелан политически брак.

To LOVE-Ru ни разказва за ежедневните премеждия на Рито с причудливия хаос, който започва с пристигането на Лала. С непрестанно растящия легион от спиращи дъха красавици, които непрекъснато осуетяват опити му да признае чувствата си пред Харуна, To LOVE-Ru е романтична комедия, пълня със секси момичета и необикновено похотливи моменти, които се противопоставят на законите на физиката.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾