Tiger & Bunny 2

Английско заглавие:
Taibani 2
Премиера:
08/04/2022г.
Тип:
ONA
Епизоди:
25
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Bandai Namco Pictures
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Mystery, Super Power, Comedy
Продуценти:
Bandai Visual, Mainichi Broadcasting System, Tohokushinsha Film Corporation

Насладете се на втори сезон на Tiger & Bunny!

В Стърн Билд Сити (Stern Bild City) хората със специални способности се наричат „NEXT“ и могат да използват силите си за добро или лошо. Уникална организирана група от „NEXT“ се появява редовно по „Hero TV“, където преследва злодеи, за да привлече вниманието на спонсорите си и да спечели точки за герои, с надеждата да стане следващия „Крал на героите“.

Котецу Т. Кабураги (Kotetsu T. Kaburagi), известен като „Дивия тигър“ (Wild Tiger), е герой ветеран, чието представяне напоследък намалява, отчасти поради неспособността му да си сътрудничи с други герои. След един разочароващ сезон, в който повечето от останалите го превъзхождат, той се съюзява с чисто нов герой, който се идентифицира с истинското си име - Барнаби Брукс младши (Barnaby Brooks Jr.).

Барнаби, наричан от фриволния си нов партньор „Зайо“, бързо дава да се разбере, че двамата не биха могли да бъдат по-различни. Макар да си пасват като масло и вода, Тайгър и Зайо трябва да се научат да работят заедно, както в името на кариерата си, така и за да се изправят срещу надвисналите заплахи в Стърн Билд Сити.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾