Tiger & Bunny

タイガー・アンド・バニー

Премиера:
03/04/2011г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
25
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Sunrise
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Mystery, Super Power, Comedy

В град Stern Bild, тези със специални умения се наричат „NEXT“ и могат да използват силите си за добро или лошо. Уникална организирана група от NEXT се появява редовно по телевизия Hero, където преследват злодеи, за да привлекат вниманието към техните спонсори и да спечелят Hero точки с надеждата да станат следващите „Крал на героите“.

Котецу Т. Кабураги (Kotetsu T. Kaburagi), познат още като „Див Тигър“, е герой-ветеран, чийто героични изпълнения намаляват с времето, отчасти заради неговата неспособност да си сътрудничи с други герои. След разочароващ сезон, в който повечето от състезателите са го задминали, Тигър решава да си партнира с нов герой, който се идентифицира с истинското си име - Барнаби Бруукс Младши (Barnaby Brooks Jr).

Барнаби, наречен „Бъни“ от лекомисления му нов партньор, бързо дава да се разбере, че двамата просто не могат да са по-различни. Макар и да се смесват колкото се смесват маслото и водата, Тигър и Бъни трябва да се научат да работят заедно, както заради кариерите си, така и заради заплашващите ги заплахи в Stern Bild.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾