Kyuuketsuki Sugu Shinu

吸血鬼すぐ死ぬ

Английско заглавие:
The Vampire Dies in No Time
Премиера:
04/10/2021г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Magia Doraglier
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Magic, Vampire, Adventure, Supernatural, Comedy
Продуценти:
Frontier Works, Marvelous, Pony Canyon, Studio Mausu, Hakuhodo DY Music & Pictures, Akita Shoten, BS11, Kadokawa Media House

За вампирите винаги се е смятало, че са уязвими от чесъна, кръстовете и слънчевата светлина. Геймърът и вампир лорд Дралук (lord Draluc), обаче, се оказва уязвим от... ами всичко. Дори при най-малкия шок, той се превръща в купчина пепел.

След като ловецът на вампири Роналдо (Ronaldo) научава за замък, обитаван от кръвопиец, за който се говори, че е отвлякъл дете. Той решава да го посети, за да елиминира дявола. Вампирът обаче се оказва крехкия Дралук, който все така продължава да се превръща в купчина пепел за дреболии. Нещо повече, детето изобщо не е държано в плен - то просто използва „обитаваната къща“ като място за игра!

Когато замъкът бива унищожен, Дралук се мести в офиса на Роналдо, за голямо огорчение на последния. Въпреки различията си, те трябва да се научат да работят заедно, за да се предпазват от подивелите вампири, изследователите и други... докато Дралук продължава да намира начини как да умира отново и отново.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾