Shin Tennis no Ouji-sama

新テニスの王子様

В света на тениса трябва много, за да стигнеш до върха. Никой не знае по-добре това от Ройма Ечизен (Ryouma Echizen)  - млад феномен в тениса - и неговите съотборници в академия Сейшун (Seishun Academy). Само защото се докарват до своя максимум и прекарват безброй часове в подготовка за всеки спиращ дъха мач, отборът успява да покори върха на националния турнир "All-Japan".

Новият Prince of Tennis започва с Рйома и съотборниците му, които се насочват към тренировъчния лагер U-17 след получена специална покана заради националната си победа. Тренировъчният лагер е известен със силните си тенесисти, така че момчетата на академия Сейшун нямат търпение да минат на следващо ниво в играта си. Не всеки, обаче, е особено щастлив да ги вижда сред редиците си. Отборът ще трябва да преживее интензивно обучение, за да докажат, че принадлежат към най-добрите играчи на своето поколение.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Много интересно продължение на едноименното аниме. Жалко е, че няма още епизоди. Надявам се да продължат да го излъчват, тъй като вече са се събрали много чаптъри от мангата.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах