Tetsuwan Birdy Decode

鉄腕バーディー (2008)

Премиера:
05/06/2008г.
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
A-1 Pictures
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Sci-Fi, Comedy
Продуценти:
Aniplex, Shogakukan

Докато преследва извънземен беглец, Birdy Cephon Altera - бомбастичен полицай от Космическата федерация - се оказва на Земята. Крайната ѝ цел, Геега (Geega), се прикрива като човек, приобщавайки се към модната индустрия, затова Birdy го последва и се присъединява към модна агенция, приемайки идентичността на Шион Арита (Shion Arita). Новата ѝ позиция я кара денем да позира за фотосесии, а нощем да преследва междугалактическите престъпници.

Междувременно, Цутому Сенкава (Tsutomu Senkawa), средностатистически ученик, изследва изоставена сграда с негов приятел, където по случайност е и Birdy, която преследва Геега. Сенкава за кратко става свидетел на битката преди да бъде заловен като заложник от Геега. Въпреки това, Birdy разсеяно атакува Геега, но случайно убива Сенкава. Разстроена, тя бързо решава да го спаси, интегрирайки съзнанието си в неговото тяло.

Сега, Birdy и Сенкава трябва не само да съжителстват в едно и също тяло, но и да балансират живота на Сенкава в гимназията, модната кариерата на Шион Арита и все по-опасната работа на Birdy като офицер на Федерацията.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾