Tenshi no 3P!

天使の3P!〈スリーピース〉

Още с влизането си в гимназията, Кйо Нукуи (Kyou Nukui) не е посещавал нито един час. Вместо това, той прекарва дните си затворен в стаята си, композирайки музика, която после публикува в Интернет, придружена от рисунките на единствения си приятел, художник с псевдоним „Кириюме“ (Kiriyume). Един ден, Кйо колебливо качва най-новата си композиция, която се оказва и първото му отклонение от типичния си стил, TR03. Освен това, той не го качва под обичайния си псевдоним, HibikiP, а просто под името „аз“ и без рисунка от мистериозния си приятел.

Малко след това Кьоу получава много учтив имейл, който не само възхвалява музиката му, но и по някакъв начин разпознава, че всъщност е композитора на TR03. В писмото той намира и покана за среща в близкия парк, която той предпазливо решава да приеме. За негова изненада, обаче, на мястото на срещата той открива три момичета от началното училище! Внезапно Джун Гото (Jun Gotou), Нозоми Момиджидани (Nozomi Momijidani) и Сора Канеширо (Sora Kaneshiro) искат помощта му, за да организират концерт в дома им - стара църква, която сега се използва като сиропиталище. Макар Кйо първоначално да не е съгласен, след като вижда музикалните им способности, в крайна сметка решава да приеме тяхното предложение.

Въз основа на едноименния лек роман от наградения Сагу Аояма (Sagu Aoyama), Tenshi no 3P!, проследява Кйо, докато тези три ангела променят живота му завинаги.

Трейлър

За да изгледате всички 4 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Хора след 7 месеца нямали да го довърши те този превод колко бавно се превежда един епизод ???WTF аз почти забравих за самото аниме аиде да се направи 5 епизод че малко закаснява с 7 месеца

добър вечер да попитам Анимето ще го довърши ли някой от преводачите ? Извинете ме ако нахалствам

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах