Tensei shitara Slime Datta Ken

転生したらスライムだった件

Английско заглавие:
That Time I Got Reincarnated as a Slime
Премиера:
02/10/2018г.
Тип:
ТВ сериал + OVA
Епизоди:
24
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
8bit
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Shounen
Продуценти:
Lantis, BS11, Bandai Namco Arts, Micro Magazine Publishing

Тридесет и седем годишният Сатору Миками (Satoru Mikami) е типичен корпоративен работник, който е напълно доволен от монотонния си начин на живот в Токио. Е, може би освен факта, че не успява да си намери приятелка нито веднъж през живота си. По време на случайна среща със свой колега той става жертва на нападател на улицата и е намушкан с нож. Докато се гърчи от нараняванията си, в съзнанието му отеква особен глас, който произнася куп заповеди, които умиращият мъж не може да разбере.

Когато идва в съзнание Сатору открива, че се е преродил като слузеста каша в непознато царство. По този начин той придобива нови умения - най-вече способността да поглъща всичко и да имитира външния му вид и способности. След това се натъква на запечатаното чудовище от катастрофално нивото „Буреносен дракон“ Велдора (Veldora), което е било запечатано през последните 300 години заради изпепеляването на един град. Съпричастен към неговото положение, Сатору се сприятелява с него, като обещава да му помогне да унищожи печата. В замяна на това Велдора му дава името Римуру Темпест (Rimuru Tempest), за да му осигури божествена защита.

Сега, освободен от ежедневието на предишния си живот, Римуру тръгва на ново пътешествие с ясна цел. Докато свиква с новото си телосложение, неговите лепкави лудории разтърсват целия свят и постепенно променят съдбата му.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾