Tensei Kizoku, Kantei Skill de Nariagaru

転生貴族、鑑定スキルで成り上がる

Английско заглавие:
As a Reincarnated Aristocrat, I'll Use My Appraisal Skill to Rise in the World
Премиера:
07/04/2024г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
В момента излиза
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
studio MOTHER
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Adventure
Продуценти:
Dentsu, Lantis, CBC Television, Kodansha, Crunchyroll, U-NEXT, Tencent Japan, Bushiroad Move, Bandai Namco Filmworks, Bandai Namco Music Live

Един ден обикновен работник умира и се преражда като Арс Лувент (Ars Louvent), син на благородник. Въпреки че не е талантлив в магията или мечоносенето, той има едно умение, което никой друг не притежава - оценяване. С помощта на това умение той може да определи настоящата сила на даден човек, какъв потенциал притежава и къде се крият талантите му.

Това умение е особено полезно в настоящата ситуация в страната. Правителството е корумпирано, бунтовете се случват все по-често, а благородниците навсякъде укрепват укрепленията си в подготовка за тотална война. Имайки предвид това, Арс осъзнава, че и той трябва да се подготви, като събере талантливи хора.

Преследван чужденец, който няма равен на себе си с меча, роб с непознат талант за магия и плахо момче с неутолима жажда за знания - тези таланти оказват на Арс своята подкрепа, докато той се стреми да създаде най-могъщата територия някога.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾