Tengen Toppa Gurren Lagann

天元突破グレンラガン

В далечното бъдеще хората изграждат своите домове и отглеждат домашни животни в подземни пещери, наречени ями. Този начин на живот се запазва в продължение на стотици години, но въпреки това хората все още са безсилни срещу земетресенията и пещерняците, които понякога опустошават селата им. Жееха (Jeeha) е едно от тези села...

Един ден, докато копае тунели, за да разшири Жееха, Симон (Simon), намера малък мистериозен предмет. Междувременно Камина (Kamina) - бъдещото "брат" на Симон - настоява, че има още друг свят над селото и се опитва да пробие тавана, за да напусне пещерата. В крайна сметка се проваля, докато внезапно земетресение не срива тавана, а гигантски робот - Ганмен (Ganmen) - пропада в пещерния под!

Камина сега е сигурна, че има свят над тяхното малко село. Окуражен, той започва да се бори безразсъдно срещу робота, докато не среща друг човек, който е пристигнал от непознатата земя. Тя е красивата Йоко (Youko), която идва от съседно село с пушка в ръка. Оказва се, че тя всъщност преследва робота, но изстрелите ѝ явно просто го дразнят. Отчаяно опитвайки се да избяга от атаките на робота, Симон води Камина и Йоко до това, което преди малко е намерил: Загадъчен робот с глава за тяло.

И така започва тяхното епично приключение...

Трейлър

За да изгледате всички 29 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

koga se poqvqva anti spiral

Много е underrated това аниме :)

Яко е отвссякъде

най-великото , най-епичното , най-якото аниме правено някога за всички времена легенда

avatarДеактивиран акаунт05/Mar/2020г. 18:06ч.

Това се вика Обединение Fusion😌

Специалния епизод по-добре го преименува на OVA

Мерси за корекцията, поправих го! :)

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах