Teekyuu

てーきゅう

Английско заглавие:
Teekyu
Премиера:
07/10/2012г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
2 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
MAPPA
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Shounen, Sports, Comedy, School
Продуценти:
DAX Production, Earth Star Entertainment

Teekyuu е изцяло фокусиран върху откачените лудории на четирите ученички - Канае Шинджо (Kanae Shinjou), Насуно Такамия (Nasuno Takamiya), Маримо Бандо (Marimo Bandou) и Юри Ошимото (Yuri Oshimoto). Канае лесно се отегчава и често нарушава законите на физиката, за да получи това, което иска. Насуно е невероятно богата и знае как да накара нещата да стават на нейната. Маримо някой ден сигурно ще я тикнат в затвора заради ненормалните си действия като ядене на бикини или отвличане на деца. Юри пък е просто обикновена ученичка, с която се завършва ексцентричната група, сформирала ученическия клуб по тенис.

Въпреки интереса им да изучават този спорт, по-големите момичета предпочитат да се забъркват в лудории. Единствено Юри, която въпреки младата си възраст всъщност знае как да играе най-правилно, трябва да се справя с излязлото извън контрол поведение на по-големите.

Така тези четири момичета успяват да създадат тази безумна комедия за училищен клуб по тенис, който всъщност не практикува особено спорта.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾