Tate no Yuusha no Nariagari

盾の勇者の成り上がり

Английско заглавие:
The Rising of the Shield Hero
Премиера:
09/01/2019г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
25
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Kinema Citrus
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Adventure, Romance, Seinen, Drama
Продуценти:
Glovision, Kadokawa, Crunchyroll SC Anime Fund

Стари истории разказват за четирима неземни герои, които притежават меч, копие, лък и щит, за да защитават земята от бедствия. Със съдбата балансирания свят, царството на Мелромарк (Melromarc) призовава тези легендарни фигури. В днешна Япония, на повикването е отговорено, а нищо неподозиращите герои са транспортирани в тази фантастична вселена.

Насочил се към Мелромарк и получил титлата „Герой на щита“, отакуто Наофуми Иватани (Naofumi Iwatani) е обявен за най-слабият от всички, поради липсата му на нападателни умения и очевидната му неопитност. Когато героите се разделят, за да поеме всеки по своето приключение, той е единствения с компания до себе си - красивата принцеса Малти Мелромарк (Malty Melromarc). Въпреки това, тя скоро го предава, открадвайки всички му пари и обвинявайки го, че той се е възползвал от нея.

Заради предполагаемите си престъпления, Наофуми е провъзгласен за престъпник и изгонен от обществото. С изпълнено с омраза сърце, той тръгва сам, заклевайки се да си отмъсти на онези, които са го нарочили.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾