Tate no Yuusha no Nariagari

盾の勇者の成り上がり

Стари истории разказват за четирима неземни герои, които притежават меч, копие, лък и щит, за да защитават земята от бедствия. Със съдбата балансирания свят, царството на Мелромарк (Melromarc) призовава тези легендарни фигури. В днешна Япония, на повикването е отговорено, а нищо неподозиращите герои са транспортирани в тази фантастична вселена.

Насочил се към Мелромарк и получил титлата „Герой на щита“, отакуто Наофуми Иватани (Naofumi Iwatani) е обявен за най-слабият от всички, поради липсата му на нападателни умения и очевидната му неопитност. Когато героите се разделят, за да поеме всеки по своето приключение, той е единствения с компания до себе си - красивата принцеса Малти Мелромарк (Malty Melromarc). Въпреки това, тя скоро го предава, открадвайки всички му пари и обвинявайки го, че той се е възползвал от нея.

Заради предполагаемите си престъпления, Наофуми е провъзгласен за престъпник и изгонен от обществото. С изпълнено с омраза сърце, той тръгва сам, заклевайки се да си отмъсти на онези, които са го нарочили.

Трейлър

За да изгледате всички 26 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾