Tamako Market

たまこまーけっと

В търговския център на Усагияма (Usagiyama) се намира ексцентрична, но малка общност от бизнесмени. Тамако Киташиракава (Tamako Kitashirakawa) е непохватна, но очарователна тийнейджърка в семейство мочи пекари, които притежават причудливия магазин Тама-я (Tama-ya). Един ден Тамако се натъква на говореща птица, която се представя като кралска особа от далечна земя. Дера Мочимази (Dera Mochimazzi), както се нарича, ѝ заявява, че търси принцеса за принца на своята страна. Съсредоточен в мисията си, Дера следва Тамако в дома ѝ и развива пристрастяване към мочитата, качвайки болезнено много килограми и впоследствие се оказва неспособен да се върне обратно в родината си. Така той се оказва в семейството на Тамако, превръщайки се в любимия талисман на общността.

Междувременно приятелят на Тамако, Мочизо Оджи (Mochizou Ooji), продължава да крие чувствата си към нея. Бащите им са яростни мочи съперници, но дали това ще се окаже достатъчна причина да развалят отношенията между Мочизо и Тамако? И какво точно ще се случи със задачата на Дера в търсенето му на предопределената булка на своя принц?

Трейлър

За да изгледате всички 3 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Pls nqkoi da go prevede angliiski ne se uchi za sedmica

Много сте несериозни!!

Виж ся, тва че някой хора ги мързи да научат английския език тва не означава че знаещите английски трябва да превеждат за неблагодарници!!!

Дай пари и ще се преведе веднага. Ако не ти се дават пари, стоиш и чакаш търпеливо 😎

Може ли да продължи превеждането на това аниме. Защото има желаещи.

В анимето ще се....... Шегувам се, не знам

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах