Taboo Tattoo

タブー・タトゥー

Сеиги (Seigi) е ученик от средното училище, обучен по бойни изкуства, който често се чувства принуден да защитава по-слабите хора около себе си. Един ден, той решава да защити бездомник срещу няколко пънкари, а в замяна той му дава странна татуировка на дланта си. Оказва се, че е тайно оръжие, което е производно от неспиращата надпревара за оръжейна сила между Америка и Кралството Серинстан (Serinistan Kingdom).

Сеиги се оказва също въвлечен, разбира, че силно момиче, което използва същото тайно оръжие, се опитва на всяка цена да се докопа до него, за да се вземе неговата сила. Уменията му в бойните изкуства може да не е достатъчни, за да го опазят жив, но дали ще успее навреме да се научи как да активира силата на своята татуировка?

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Епизода не тръгва, трябва да се оправи. Вече изгледах епизода с английски субтитри, но всички знаем, че е хипер неудобно както си гледаш аниме с бг субс един след друг епизодите и по едно време БАМ еми тоя епизод не тръгва и трее да се гледа с английски субтитри. Не е яко така!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах