Sword Gai: The Animation

ソードガイ The Animation

Когато боговете не отговарят на отчаяните молитви на човечеството в най-съкровените им мигове, вместо тях се пръква демон. Предполагаемият спасител идва, носейки меча Zsoltgewinn, но неконтролируемата му жажда за кръв го кара да убие онези, които го призовават. Въпреки че мечът е запечатан отдавана, той е открит от Шошидай (Shoshidai) - организация, която събира такива прокълнати артефакти. Мечът обаче се оказва твърде силен, за да бъде укротен от хората, когато неговата разрушителна сила повлиява на администратора Такума Миура (Takuma Miura) и успява да се измъкне от неговите ръце.

В същото време, семейството на Гай Огата (Gai Ogata) е разкъсано заради притежанието на друг демоничен меч, Shiryu, който кара баща му да бъде убит, а майка му да се обеси малко след неговото раждане. Изоставен в гората докато стиска това злокобно оръжие, той е открит от ковача Амон (Amon). Неестествено прикован от меча, Гай работи неуморно в продължение на години, за да усъвършенства уменията си в ковачеството. Но когато една трагична злополука му коства дясната ръка, на нейно място той получава на изкуствена, а именно самият Shiryu.

Сега, с новата си прокълната ръка, Гай трябва да се научи как да контролира насилствените ѝ изблици. А през цялото това време, Zsoltgewinn продължава да бушува, оставяйки по пътя си единствено кръв.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Аре няма ли свободен преводач ве да го преведе

Някой ще го превежда ли?

няма ли да пускате епизодите

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах