Sword Art Online

ソードアート・オンライン

Премиера:
08/06/2012г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
25
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
A-1 Pictures
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Adventure, Game, Romance
Продуценти:
Aniplex, Genco, DAX Production, ASCII Media Works Licensors: Aniplex of America

2022 година, виртуалната реалност се развива с бързи темпове и започва мащабна онлайн ролева игра, наречена Sword Art Online (SAO). С помощта на технологията "NerveGear", играчите могат да контролират своите аватари в играта, използвайки само собствените си мисли.

Казуто Киригая (Kazuto Kirigaya), по прякор "Кирито" (Kirito), е измежду малкото първи ентусиасти, докопали се до първата вълна на играта. Той се логва в играта, заедно с десет хиляди други играчи, в живописния и сложен Айнкрад (Aincrad) - свят пълен с фантастични средновековни оръжия и ужасни чудовища. Но при жесток обрат на събитията, играчите скоро разбират, че не могат да излязат. Създателят на играта ги държи хванати в новия си свят, докато не преминат всички сто нива на играта.

За да се спаси от Айнкрад, Кирито ще трябва да се съюзи и сътрудничи с другите играчи. Някои са съюзници, а други врагове - като Асуна Юки (Asuna Yuuki), която командва една от най-силните групи, в опит да избягат от безмилостната игра. За да е още по-зле за играчите, в Sword Art Online не всичко е забава и игри - ако някой умре в Айнкрад, то те умират и в реалния живот! Кирито трябва да се адаптира към новата реалност, да се бори за своето оцеляване и да се освободи от виртуалния си ад.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾