Sumomomo Momomo: Chijou Saikyou no Yome Specials

すもももももも ~地上最強のヨメ~

Премиера:
04/09/2007г.
Тип:
Специални
Епизоди:
2
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Hibari
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Martial Arts, Romance, Comedy, Ecchi
Продуценти:
Square Enix

Коши Инузука (Koushi Inuzuka) е умен гимназист, който се опитва да стане прокурор. За негово съжаление е роден в семейство, в което бойните изкуства са на почит и чийто глава знае само за един език - насилието! Когато Коши бил още бебе, баща му сключва пакт с най-големия си противник - да ожени сина си за дъщеря му. Обединението на двете кръвни линии трябва да създаде най-силния клан по бойни изкуства на Земята.

Превъртаме напред - Коши е в гимназията, без дори да подозира за уредения си брак. На сцената се появява Момоко Кузурюу (Momoko Kuzuryuu) - жизнерадостна, лековерна лоли и майстор (най-силната на Земята, разбира се) на бойните изкуства... а и неговата самопровъзгласила се булка! Желанието ѝ за сексуално снушение среща твърдия отказ на Коши, тъй като той няма абсолютно никакво желание да го прави с момиче, което изглежда сякаш е негова по-малка сестра. Да не споменаваме, че си няма ни най-малка представя коя всъщност е тя.

Междувременно между двете семейства избухва война. За Коши това значи, че много бойци са готови да го предизвикат. И сякаш това не е достатъчно, ами и ще му се наложи да се бори с фобия след трваматичен инцидент, случил се в детството му. Сега зависи от Момоко и нейните свръхчовешки бойни умения, за да защити „съпруга си“. Дали тези две сладурчета ще успеят да се справят с надвисналите пред тях изпитания? И по-важното, дали Момоко ще намери начин да направи бебе на Коши?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾