Sumomomo Momomo: Chijou Saikyou no Yome

すもももももも〜地上最強のヨメ〜

Коши Инузука (Koushi Inuzuka) е умен гимназист, който се цели един ден да стане прокурор. За съжаление, нашият герой е роден в семейство на практикуващи бойни изкуства, чиято глава (баща му) знае само един език  - насилие. Още докато бил пеленаче, баща му сключил пакт да ожени Коши за дъщерята на най -големия си съперник. От съюзът на двете кръвни линии се очаква да се роди най -силният клан в цялата Земя.

Превъртаме лентата напред - Коши е в гимназията, забравил за уредения си брак. В историята се включва Момоко Кузурю (Momoko Kuzuryuu) - разсеяна сладурана, лоли ученичка по бойни изкуства и самопровъзгласила се булка на Коши (и най -силната на Земята разбира се). Желанието ѝ за сексуален контакт среща директния отказ на Коши, след като той няма никакви намерения да го прави с човек, който по-скоро би минал за по-малката му сестра, да не споменаваме, че няма никаква идея коя всъщност е тя.

Междувременно избухва война между фамилиите. За Коши това означава, че многобройни бойци искат да отнемат живота му. Сякаш това не е достатъчно, ами нашият герой има фобия от бойни изкуства, вследствие на травма от детството. Сега зависи от Момоко и нейните свръхчовешки сили да пази "съпруга" си. Ще успеят ли двамата да минат през всичките трудности и страдания? А по -важното, ще успее ли Момоко да направи бебе на Коши?

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾