Summertime Render

サマータイムレンダ

Английско заглавие:
Summer Time Rendering
Премиера:
15/04/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
25
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
2:10 Animation, OLM
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Shounen, Mystery, Supernatural
Продуценти:
ovic, MAGES., Tokyo MX, Shueisha, Toy's Factory, Bandai Spirits

След смъртта на родителите си, Шинпей Аджиро (Shinpei Ajiro) живее със сестрите Кофуне (Kofune), Мио (Mio) и Ушио (Ushio), като по-късно се премества да живее самостоятелно в Токио. Но след като Ушио се дави, докато се опитва да спаси младата Шиори Кобаякава (Shiori Kobayakawa), той се завръща у дома, за да оплаче нейната кончина. Синините около врата ѝ обаче поставят под въпрос истинската причина за смъртта ѝ.

Като прави крачка назад, Шинпей се убеждава, че трябва да има и друго обяснение. Сред жителите на острова бродят опасни същества, а видение на починалата Ушио го моли да „спаси Мио“ като нейна последна молба. Той е сигурен, че нещо се готви - а смъртта на момичето е само парче от пъзела.

С помощта на духа ѝ и различни други хора, Шинпей се бори да изгради бъдеще, в което той, приятелите и семейството му да останат живи. Но колкото повече разследва, толкова по-невъзможно изглежда това бъдеще. Мракът прониква на родния му остров. Колко още страдание ще преживее, преди да намери правилния път, за да спаси всичко?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾