Summertime Render

サマータイムレンダ

След смъртта на родителите си, Шинпей Аджиро (Shinpei Ajiro) живее със сестрите Кофуне (Kofune), Мио (Mio) и Ушио (Ushio), като по-късно се премества да живее самостоятелно в Токио. Но след като Ушио се дави, докато се опитва да спаси младата Шиори Кобаякава (Shiori Kobayakawa), той се завръща у дома, за да оплаче нейната кончина. Синините около врата ѝ обаче поставят под въпрос истинската причина за смъртта ѝ.

Като прави крачка назад, Шинпей се убеждава, че трябва да има и друго обяснение. Сред жителите на острова бродят опасни същества, а видение на починалата Ушио го моли да „спаси Мио“ като нейна последна молба. Той е сигурен, че нещо се готви - а смъртта на момичето е само парче от пъзела.

С помощта на духа ѝ и различни други хора, Шинпей се бори да изгради бъдеще, в което той, приятелите и семейството му да останат живи. Но колкото повече разследва, толкова по-невъзможно изглежда това бъдеще. Мракът прониква на родния му остров. Колко още страдание ще преживее, преди да намери правилния път, за да спаси всичко?

Трейлър

За да изгледате всички 25 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾