Starmyu 2nd season

高校星歌劇[スタミュ]

Премиера:
04/04/2017г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
C-Station
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Music, Slice of Life, School
Продуценти:
NBCUniversal Entertainment Japan

В преследване на ученик от гимназията, на когото се възхищава, Хошитани Юта (Hoshitani Yuuta) се записва в музикалната паралелка на престижната музикална академия Аянаги (Ayanagi Academy).  Той успешно преминава годишния приемен изпит и през втората си година най-накрая става пълноправен ученик на гимназията... но ново изпитание го очаква още в началото на годината!

Като за начало, в учебната програма за второкурсниците е да играят ролята на подкрепа във възпоменателната церемония по раздаване на дипломите, организирана от Оотори (Ootori) и останалите завършващи.  Традиционната програма „Shadow & Lights“ включва пет роли, създадени специално за обучение на второкурсници, затова всяка година екип от петима новака получават шанса да участват. Това е много желана роля сред учениците от музикалния департамент, както и възможност за изява, заедно с лидерите, на които толкова се възхищават.

Хошитани и останалите 25 нови ученици в музикалното подразделение са на път да вземат участие в прослушването за тези тренировъчни роли, с билет за слава, очакващ ги на хоризонта!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾