Starmyu 2nd season

高校星歌劇[スタミュ]

В преследване на ученик от гимназията, на когото се възхищава, Хошитани Юта (Hoshitani Yuuta) се записва в музикалната паралелка на престижната музикална академия Аянаги (Ayanagi Academy).  Той успешно преминава годишния приемен изпит и през втората си година най-накрая става пълноправен ученик на гимназията... но ново изпитание го очаква още в началото на годината!

Като за начало, в учебната програма за второкурсниците е да играят ролята на подкрепа във възпоменателната церемония по раздаване на дипломите, организирана от Оотори (Ootori) и останалите завършващи.  Традиционната програма „Shadow & Lights“ включва пет роли, създадени специално за обучение на второкурсници, затова всяка година екип от петима новака получават шанса да участват. Това е много желана роля сред учениците от музикалния департамент, както и възможност за изява, заедно с лидерите, на които толкова се възхищават.

Хошитани и останалите 25 нови ученици в музикалното подразделение са на път да вземат участие в прослушването за тези тренировъчни роли, с билет за слава, очакващ ги на хоризонта!

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах