SSSS.Gridman

Премиера:
07/10/2018г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Trigger
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Sci-Fi, Mecha
Продуценти:
Mainichi Broadcasting System, Pony Canyon, Tsuburaya Productions, KlockWorx, Ultra Super Pictures, Graphinica, Docomo Anime Store, Fields, BS11

Юта Хибики (Yuuta Hibiki) се буди в стаята на Рика Такарада (Rikka Takarada) и забелязва две неща - той няма никакви спомени и може да чува загадъчен глас, който вика името му от съседната стая. При по-нататъшна проверка той открива робот, представящ се за хипер агент Гридман (Hyper Agent Gridman), зад екрана на стар компютър. За голяма изненада на Юта, Рика не може нито да чува Гридман, нито да вижда зловещите чудовища, надвиснали над гъста мъгла, която обгръща града.

Друго гигантско чудовище се материализира в града и започва да предизвиква поразии. Насред бъркотията, Юта отново е привлечен към стария компютър и внезапно се слива с Гридман. Така той се появява насред битката и се оказва принуден да се бие с чудовището. Заедно с Рика и съученика му Шо Утцуми (Shou Utsumi), младото момче сформира „Алианса на Гридман“, за да победи чудовищата, които поразяват града и да открие кой е виновникът за тяхната поява.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾