Spy x Family Part 2

Премиера:
01/10/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
CloverWorks, Wit Studio
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Shounen, Comedy, Kids
Продуценти:
TV Tokyo, Shogakukan-Shueisha Productions, TOHO animation, Shueisha

Насладете се на продължението на „Spy X Family“.

След като Аня Форджър (Anya Forger) успешно се записва в прочутата академия Еден, операция „Стрикс“ преминава във втората си фаза. За да разследва останианския политик Донован Дезмънд (Donovan Desmond), Аня трябва или да се сприятели със сина му Дамиан (Damian), или да събере осем звезди Стела, за да стане имперски стипендиант. За щастие тя вече е придобила първата си звезда. За да отпразнува това, нейният осиновител Лойд (Loid) решава да изпълни желанието ѝ да си осинови куче.

По време на кучешкото търсене Лойд получава нови заповеди от началниците си, които са установили, че група студенти от университета в Берлинт планира да убие министъра на Весталис, Бранц (Brantz), с помощта на бомби, носени от обучени кучета. Докато се опитва да спре плановете им, Аня се натъква на оперативната база на терористите. Там тя се сприятелява с добросърдечно куче ясновидец, което по-късно семейството нарича Бонд (Bond).

Макар Форджър да продължават да пазят в тайна индивидуалния си живот, семейството - с новото пухкаво попълнение - остава единно през всички необичайни препятствия, които се изпречват на пътя им.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾