Spy x Family

SPY×FAMILY

Премиера:
09/04/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
CloverWorks, Wit Studio
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Shounen, Comedy
Продуценти:
TOHO animation

За агент „Здрач“ (Twilight) никоя заповед не е прекалено сложна, стига да е в името на мира. Като главен шпионин на Весталис (Westalis), „Здрач“ работи неуморно, за да попречи на екстремистите да разпалят война със съседната държава Остания (Ostania). За последната си мисия той трябва да разследва останиянския политик Донован Дезмънд (Donovan Desmond), като проникне в училището на сина му - престижната Академия Едем (Eden Academy). Така агентът се изправя пред най-трудната задача в кариерата си - да се ожени, да има дете и да играе на семейство.

Здрач, или Лойд Форджър (Loid Forger), бързо осиновява невзрачното сираче Аня (Anya), за да изиграе ролята на шестгодишна дъщеря и бъдеща ученичка в Академия Едем. За съпруга той се натъква на Йор Брайър (Yor Briar) - разсеяна офис служителка, която се нуждае от свой собствен преструващ се партньор, за да впечатли приятелите си. Лойд обаче не е единственият със скрита природа. Тя се подвизава като смъртоносната убийца „Бодливата Принцеса“ (Thorn Princess). За нея бракът с непознатият Форджър създава идеалното прикритие. Междувременно, Аня не е обикновеното момиче, за което се представя - тя е еспер, продукт на тайни експерименти, които ѝ позволяват да чете мисли. Макар да разкрива истинската им самоличност, тя е развълнувана, че новите ѝ родители са готини тайни агенти! Разбира се, никога няма да си го признае. Това би развалило забавлението.

Под прикритието на „Форджърови“, шпионинът, убиецът и есперът трябва да действат като семейство, докато изпълняват собствените си планове. Въпреки че тези лъжци нескопосано играят ролите си, те скоро откриват, че семейството е нещо много повече от просто кръвна връзка.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾