Solo Leveling

나 혼자만 레벨업

Преди десет години се отваря „Портата“, свързвайки реалния свят с царството на магията и чудовищата. За да се преборят с подлите зверове, хората получават свръхчовешки способности, ставайки по-известни като „Ловци“. Дванадесетгодишният Сун Джин-Уо (Sung Jin-Woo) е един от тези Ловци, но той е по-известен като „Най-слабия в света“ заради жалката си сила, дори ако се сравнява с най-слабите от ранг Е. Въпреки това, той неуморно ловува чудовища от по-нисък ранг, за да плаща разходите по медицинското обслужване на майка си.

Жалкият му начин на живот обаче е към своя край, когато Джин-Уо  - вярвайки, че е единственият оставен да умре в мисия, която поема ужасен обрат - се събужда в болница три дни по-късно, за да открие мистериозен екран да се носи във въздуха пред него. Този „Дневник на задачите“ изисква от него да завърши нереалистична и интензивна програма за обучение, иначе ще последва сериозно наказание. Макар първоначално неохотно да се съобразява със строгостта на програмата, Джин-Уо скоро открива, че именно тя може да го превърне в един от най-страховитите ловци в света.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Не е потвърдено, че ще има аниме, но има голям шанс. Феновете много очакват аниме по мангата. Очаква се премиера през 2022-2023.

да бъде честен по-добре да си остане мангата защото трябва да е наистина хубаво студио за аниме адаптацията

В това си много прав ! Manhwa-та е наистина една от най-добрите и ще трудно да се създаде добра адаптация по нея, но е не е невъзможно.

Нещо сте се объркали, няма никаква официална информация, че ще има аниме адаптация поне за момента...

Но се надявам Манхуата да има над 200 чаптъра

Според мен мангата е къса и недовършена и затова няма скоро да има аниме тъй като тези 146 - 147 чаптъра няма да са достатъчни за да се направи аниме , а й дори сега да започне да излиза , то те ще стигнат до момент в които и мангата излиза в същото време и така те ще трябва да чакат примерно 4 седмици ако за анимето използват 4 чаптъра за да наравят един епизон.

Не виждам никаква официална информация, че ще има такова аниме през 2021?

Дам, в някакво интервю някакъв казва, че обмислят аниме, драма и игри по Solo Leveling, но няма нищо потвърдено, още по-малко пък с дата.

и аз но се надявам наистина да има такова аниме а игра ще е супер

Вече има излязача игра на Solo Leveling в appstor-a 😁

Супер яко ще бъде

Кога ще го превеждат точно някой знае ли

След Мангата нямам търпение да започне и анимето.
Дано излезе по скоро.

Извинете искам да попитам защото проверих и никаде не пише че ще излезе като аниме видях има петиция за това😯 😯 😯

мега яко изглежда нямам търпение

Мангата е страхотна дано и анимато е толкова добро 🤓🤓

Мангата е страхотна! Дано и анимето е толкова добро

Бая далече е, докато излезе :v

Yes бе чакам с нетърпение 😍 😍 😍 😍 😍

Зареди повече

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах