Solo Leveling

나 혼자만 레벨업

Преди десет години се отваря „Портата“, свързвайки реалния свят с царството на магията и чудовищата. За да се преборят с подлите зверове, хората получават свръхчовешки способности, ставайки по-известни като „Ловци“. Дванадесетгодишният Сун Джин-Уо (Sung Jin-Woo) е един от тези Ловци, но той е по-известен като „Най-слабия в света“ заради жалката си сила, дори ако се сравнява с най-слабите от ранг Е. Въпреки това, той неуморно ловува чудовища от по-нисък ранг, за да плаща разходите по медицинското обслужване на майка си.

Жалкият му начин на живот обаче е към своя край, когато Джин-Уо  - вярвайки, че е единственият оставен да умре в мисия, която поема ужасен обрат - се събужда в болница три дни по-късно, за да открие мистериозен екран да се носи във въздуха пред него. Този „Дневник на задачите“ изисква от него да завърши нереалистична и интензивна програма за обучение, иначе ще последва сериозно наказание. Макар първоначално неохотно да се съобразява със строгостта на програмата, Джин-Уо скоро открива, че именно тя може да го превърне в един от най-страховитите ловци в света.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Тва аниме май ще е добро

Ако направят аниме по мангата, сигурно ще е едно от най-добрите правени някога.

Ще излиза OST през февруари

Все още няма официална информация за аниме, но много се надявам. Мангата е велика и искам да видя как би станало анимирането:)

koga izliza 1ep ;d

Не е сигурно, че изобщо ще излезе. Причината? Много от антагонистите там са японци.

Не е потвърдено, че ще има аниме, но има голям шанс. Феновете много очакват аниме по мангата. Очаква се премиера през 2022-2023.

да бъде честен по-добре да си остане мангата защото трябва да е наистина хубаво студио за аниме адаптацията

В това си много прав ! Manhwa-та е наистина една от най-добрите и ще трудно да се създаде добра адаптация по нея, но е не е невъзможно.

Нещо сте се объркали, няма никаква официална информация, че ще има аниме адаптация поне за момента...

Но се надявам Манхуата да има над 200 чаптъра

ivipro0803, не, няма да са 270, толкова са чаптърите на новела, а мануата скипва доста от историята, така че ще е чудо ако дори има 200.

Според мен мангата е къса и недовършена и затова няма скоро да има аниме тъй като тези 146 - 147 чаптъра няма да са достатъчни за да се направи аниме , а й дори сега да започне да излиза , то те ще стигнат до момент в които и мангата излиза в същото време и така те ще трябва да чакат примерно 4 седмици ако за анимето използват 4 чаптъра за да наравят един епизон.

Не виждам никаква официална информация, че ще има такова аниме през 2021?

Дам, в някакво интервю някакъв казва, че обмислят аниме, драма и игри по Solo Leveling, но няма нищо потвърдено, още по-малко пък с дата.

и аз но се надявам наистина да има такова аниме а игра ще е супер

Вече има излязача игра на Solo Leveling в appstor-a 😁

Супер яко ще бъде

Кога ще го превеждат точно някой знае ли

След Мангата нямам търпение да започне и анимето.
Дано излезе по скоро.

Извинете искам да попитам защото проверих и никаде не пише че ще излезе като аниме видях има петиция за това😯 😯 😯

мега яко изглежда нямам търпение

Зареди повече

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах