Softenni

そふてにっ

Петте духовити момичета от отбора по лек тенис на средно училище Ширатама (Shiratama) имат големи надежди да спечелят турнири и да стигнат до националите.

Това са енергичната и винаги ентусиазирана Харуказе Асуна (Harukaze Asuna); стриктната и много опитна в каратето Саванатцу Котоне (Sawanatsu Kotone), която се плаши лесно, но има доста решителни и силни удари; едрогърдата лакомница Акияма Читосе (Akiyama Chitose), която макар да е капитан на отбора, всъщност е най-неопитна; спортната натура Фуюкава Курусу (Fuyukawa Kurusu), която е майстор на спорта, обичаща да носи странни маски и да плаши с тях Котоне; и накрая русокосата ученичка от Великобритания, Елизабет Уордън (Elizabeth Warren), надарена "истинска" тенисистка, която тайно си пада по сенсея.

Заедно с бившия чудовищно опитен тенисист Мишигами Юу (Mishimagi You) като техен треньор, високите цели на отбора може да се окажат все пак и постижими. Но дали странните характери на момичетата ще се окажат предимство или пречка в това начинание?

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

неееее и на мен също😡

Само при мен ли като се опитам да го гледам и натисна епизода ми изписва съдържанието не съществува???

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах