Sin Nanatsu No Taizai

sin 七つの大罪

Луцифер (Lucifer), архангел и бивш ръководител на Седемте Небесни Добродетели, е прогонен от Рая, след като се разбунтува против волята на Лорда... Докато се спуска от небето, тя е спряна на половината път между Рая и Ада, след като се пада през покрива на гимназиална църква. Макар че свидетел на случилото се става тихичката ученичка Мария Тотцука (Maria Totsuka), Луцифер бързо продължава своето спускане към дебрите на Ада.

Скоро след пристигането си, тя е открита от амбициозния лорд на Демоните и неин върл фен, Левиатан (Leviathan). Двете решават да свалят „Седемте гряха“ - властите на Ада, които са по ръководството на Белиал (Belial). Но с обединени сили, Седемте гряха са в състояние да отблъснат атаката на Луцифер и да вземат божествените ѝ сили, като ѝ сложат „Garb of Punishment“, с които да я превърнат в Демонски лорд.

Копнееща за отмъщение и придружена от Левиатан, Луцифер успява да се върне на Земята, където принуждава Мария да стане неин безсмъртен роб. Заедно с новите си съучастници, Луцифер се отправя на мисията да покори Седемте гряха, за да може се освободи от проклятието, наложено ѝ от Garb.

Трейлър

За да изгледате всички 1 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾