Sin Nanatsu No Taizai

sin 七つの大罪

Английско заглавие:
Seven Mortal Sins
Премиера:
15/04/2017г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R+ (Умерена голота)
Студио:
Artland, TNK
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Ecchi
Продуценти:
Genco, Lantis, AT-X, Hobby Japan, NBCUniversal Entertainment Japan, Kanon Sound, Orchid Seed

Луцифер (Lucifer), архангел и бивш ръководител на Седемте Небесни Добродетели, е прогонен от Рая, след като се разбунтува против волята на Лорда... Докато се спуска от небето, тя е спряна на половината път между Рая и Ада, след като се пада през покрива на гимназиална църква. Макар че свидетел на случилото се става тихичката ученичка Мария Тотцука (Maria Totsuka), Луцифер бързо продължава своето спускане към дебрите на Ада.

Скоро след пристигането си, тя е открита от амбициозния лорд на Демоните и неин върл фен, Левиатан (Leviathan). Двете решават да свалят „Седемте гряха“ - властите на Ада, които са по ръководството на Белиал (Belial). Но с обединени сили, Седемте гряха са в състояние да отблъснат атаката на Луцифер и да вземат божествените ѝ сили, като ѝ сложат „Garb of Punishment“, с които да я превърнат в Демонски лорд.

Копнееща за отмъщение и придружена от Левиатан, Луцифер успява да се върне на Земята, където принуждава Мария да стане неин безсмъртен роб. Заедно с новите си съучастници, Луцифер се отправя на мисията да покори Седемте гряха, за да може се освободи от проклятието, наложено ѝ от Garb.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾