Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii Desu ka? Sukutte Moratte Ii Desu ka?

終末なにしてますか?忙しいですか?救ってもらっていいですか?

Изминават 500 години от изчезването на човешката раса в ръцете на нахлуващи зверове. Оцелелите раси бягат на плаващите острови в небето, извън обсега на злите чудовища.

В такава обстановка, воинът Вилем Кметш (Willem Kmetsch) се събужда от дълга прокълната дрямка и много бързо открива, че е единствения оцелял човек! Той се приспособява към новия си начин на живот и се установява в рутината на странни работни места.

Един ден, той приема предложение за работа като техник на „Очарователните оръжия“. Вилем обаче дори и не подозира, че тези „оръжия“ всъщност са група млади момичета от расата на Леприконите. Като единствена раса, съвместима с древните оръжия на човешката, Леприконите са използвани за тайни сражения срещу зверовете, които са ги прогонили в небесата. Вилем започва да се грижи за тези момичета, започвайки да развива бащински чувства. Така той внезапно се оказва в положение, в което никога не е бил досега като воин. Той се бори със себе си, докато болезнено и безпомощно чака любимите си хора да се завърнат у дома от поредната битка.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾