Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu

昭和元禄落語心中

Английско заглавие:
Showa and Genroku Era Lover's Suicide Through Rakugo
Премиера:
09/01/2016г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
26 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Deen
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Historical, Drama, Josei
Продуценти:
Starchild Records, Mainichi Broadcasting System, Kodansha, DAX Production

Йотару (Yotarou) е бивш член на "якуза", току-що излязъл от затвора, който се стреми само към едно нещо: вместо да се върне към живота си на престъпник, младият мъж желае да превземе сцената на "Ракуго" (Rakugo) - традиционна японска форма на комедиини истории. Вдъхновен по време на затворническия си жовоит от представлението на известния практикуващ Якумо Юракутей (Yakumo Yuurakutei), Йотару се опитва да се срещне с човека, който променя живота му. След като изслуша отчаяния призив на Йотару за наставничеството му, на Якумо не остава друг избор, освен да го приеме като първия си чирак.

Йотару моментално започва да тренира. Там, той се запознава с Конацу (Konatsu) - абразивна млада жена, която е под грижите на Якумо след като любимият ѝ баща Сукероку Юрактуй (Sukeroku Yuurakutei), друг плодотворен изпълнител на "Ракуго", умира. Със своята скрита страст, Йотару е привлечен от уникалния "Ракуго" стил на Сукероку, въпреки че използва противоположни на неговите техники. Когато вижда това, стари спомени и чувства връхлитат Якумо, спомняйки си за ранните дни, когато си дава за цел да се пребори най-големия си съперник.

Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu е история, поставена както в миналото, така и в настоящето. Тя изобразява изкуството на Ракуго, взаимоотношенията, които създава, както и живота и сърцата на тези, които са посветени в запазването на уникалната форма на разказването на живо.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾