Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu

昭和元禄落語心中

Йотару (Yotarou) е бивш член на "якуза", току-що излязъл от затвора, който се стреми само към едно нещо: вместо да се върне към живота си на престъпник, младият мъж желае да превземе сцената на "Ракуго" (Rakugo) - традиционна японска форма на комедиини истории. Вдъхновен по време на затворническия си жовоит от представлението на известния практикуващ Якумо Юракутей (Yakumo Yuurakutei), Йотару се опитва да се срещне с човека, който променя живота му. След като изслуша отчаяния призив на Йотару за наставничеството му, на Якумо не остава друг избор, освен да го приеме като първия си чирак.

Йотару моментално започва да тренира. Там, той се запознава с Конацу (Konatsu) - абразивна млада жена, която е под грижите на Якумо след като любимият ѝ баща Сукероку Юрактуй (Sukeroku Yuurakutei), друг плодотворен изпълнител на "Ракуго", умира. Със своята скрита страст, Йотару е привлечен от уникалния "Ракуго" стил на Сукероку, въпреки че използва противоположни на неговите техники. Когато вижда това, стари спомени и чувства връхлитат Якумо, спомняйки си за ранните дни, когато си дава за цел да се пребори най-големия си съперник.

Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu е история, поставена както в миналото, така и в настоящето. Тя изобразява изкуството на Ракуго, взаимоотношенията, които създава, както и живота и сърцата на тези, които са посветени в запазването на уникалната форма на разказването на живо.

Трейлър

За да изгледате всички 14 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Красиво направено аниме, но трудно за харесване от масовата публика, защото театралното изкуство ракуго си е, поне според мен, прекалено японско по душа и не предизвиква достатъчен интерес в чужбина.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах