Shinsekai yori

新世界より

Светът рязко се променя след внезапно избухване на психокинеза в 0.1% от населението. Божествената способност да манипулира материята от разстояние превръща много от притежателите на тази сила в насилници, подбуждайки дълъг период от сътресения. Най-накрая, след една ера изпълнена с хаос, оформена от възхода и падението на подтисническия режим, медиумите успяват да постигнат крехък мир, изолирайки обществата си в един нов свят обкръжен от сложни правила.

В град Камису 66, 12-годишната Саки Ватанабе (Saki Watanabe) тъкмо пробужда своите сили и с облекчение може да се присъедини в специалното училище за телепати, академия Сейдж, при своите приятели - пакостливия Сатору Асахина (Satoru Asahina), срамежливата Мамору Ито (Mamoru Itou), веселата Мария Акизуки (Maria Akizuki) и загадъчния Шун Аонума (Shun Aonuma), на който Саки се възхищава. Въпреки това, неловкостта ѝ започва постепенно да се проявява, когато Саки започва да оспорва съдбата на онези, които не могат да пробудят силите си. Тя и приятелите ѝ започват да се забъркват в потайни въпроси като слухове за Опетнените котки, които отвличат деца.

Shinsekai yori разказва уникалната история на Саки и нейните приятели, които препускат в приключение за усъвършенстване ролята си в предполагаемата утопия. Приемайки тези роли обаче, може да се окаже по-трудно от очакваното, след като им се наложи да се сблъскат с тъмните и шокиращи истини на обществото и предстоящия хаос, роден от новия свят.

Трейлър

За да изгледате всички 25 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾