Shinryaku! Ika Musume

侵略!イカ娘

Английско заглавие:
The Squid Girl
Премиера:
05/10/2010г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Diomedea
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Shounen, Slice of Life, Comedy
Продуценти:
TV Tokyo, Lantis, Pony Canyon, Studio Jack

Хората замърсяват океана отдавна, небрежно изливайки боклука си и осквернявайки водите, които много същества наричат свой ​​дом. Жителите на морето сериозно страдат от техните отравящи ръце. Но най-накрая на един определен калмар му дошло до гуша, заричайки се да накаже егоистичните им действия.

Притежавайки всички страховити способности на калмари - като мощни пипала за коса, способността да плюе мастило и дори да използва биолуминесценция - Ика Мусуме (Ika Musume) се решава да се издигне от дълбините на океана и да си отмъсти на човечеството! Тя изплува в ресторант Lemon Beach House, управляван от сестрите Ейко (Eiko) и Чизуру Аизава (Chizuru Aizawa). Смятайки ги за първата лесна стъпка към световно господство, тя незабавно им обявява война, но много бързо разбира, че е буквално риба на сухо! За да станат нещата още по-зле, тя разрушава част от стената на сградата на плажа, опитвайки се да парадира с калмарското си превъзходство, в следствие на което бива принудена да стане сервитьорка, за да изплати разходите по ремонта. Заседнала на брега, след вкусвайки цялостното поражение от сестрите Аизава, Ика Мусуме е принудена да изчака с плановете си за световно господство.

Въпреки тези неуспехи, Ика се чувства като у дома си с неочакваната си позиция като най-новия служител на Lemon Beach House. Смахнато и весело, Shinryaku! Ika Musume! проследява нейния чисто нов живот на повърхността, създавайки ѝ ценни спомени и срещи с много нови хора. Със своите новооткрити познати, Ика Мусуме се стреми да завладее света, започвайки с порция спагети с мастило от калмар!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾