Shinmai Maou no Testament

新妹魔王の契約者〈テスタメント〉

Премиера:
08/01/2015г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R+ (Умерена голота)
Студио:
Production IMS
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Demons, Romance, Harem, Ecchi
Продуценти:
Kadokawa Shoten, AT-X, Nippon Columbia, Kadokawa Pictures Japan, KlockWorx, Mobcast

Да се натъкнеш на доведената си сестра в банята, не е най-добрият начин да направиш добро първо впечатление, урок който Басара Тоджо (Basara Toujou) научава по трудния начин. Когато баща му внезапно довежда в къщи две красиви момичета, които представя за новите му доведени сестри, Басара няма избор освен да приеме в семейството си Сестрите Нарус – сладката червенокоска Мио (Mio) и миньончето със сребърна коса Мария (Maria).

Но когато тези на пръв поглед нормално изглеждащи момичета се разкриват като демони – Мио, която е единствената дъщеря на Лорда на демоните и нейната вярна служителка демонът Суку̀бус - Мария (на латински „Succubus“ е демон от християнската митология, който съблазнява мъжете и се храни с жизнената им енергия) – Басара е принуден да разкрие, че е част от клана на „Героите“, които са заклети врагове на демоните. В последствие Басара се привързва към доведените си сестри и решава да стане техен защитник, подписвайки договор с Мио, договор който гласи той да бъде неин слуга и да бди над нея.

Докато кланът на „Героите“ следва всяко движение на Басара и заплахата от враждебни демони, той трябва да направи и невъзможното, за да защити новите членове на семейството си. Дори той, „Защитникът“, крие собствено тъмно минало, което все още го преследва....

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾