Shinigami Bocchan to Kuro Maid 2nd Season

死神坊ちゃんと黒メイド

Английско заглавие:
The Duke of Death and His Maid Season 2
Премиера:
09/07/2023г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
J.C.Staff
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Drama, Supernatural, Comedy
Продуценти:
Shogakukan-Shueisha Productions, Shogakukan Music & Digital Entertainment, NBCUniversal Entertainment Japan, BS11, Shogakukan, Yomiuri TV Enterprise, Bandai Spirits

Насладете се на втори сезон на Shinigami Bocchan to Kuro Maid.

Херцогът, изпълнен с любов и доброта, пристъпва внимателно към всяко живо същество, било то нежно цвете или съблазнителната му прислужница Алис Лендрот (Alice Lendrott). Ако не беше предаността, която тя му оказва, и обичта, която все повече се засилва между тях, херцогът едва ли щеше да обърне внимание на искането на майка си - или да премахне страшното проклятие, наложено му, или да загуби семейното си наследство. Въпреки че не е алчен за богатство, той копнее да се отърве от страшните си сили, които карат всички, до които се докосне, да умират - заради най-близките си.

Докато херцогът, Алис и приятелите им се наслаждават на оживени дни, изпълнени с нелепи дела на свръхестественото, пролетният срок надвисва над тях. Въпреки това херцогът отказва да предприеме каквито и да било преки пътища в това начинание, ако това означава да предаде доверието на скъпите си приятели.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾