Shingeki no Kyojin: The Final Season Part 2

進撃の巨人 The Final Season Part 2

Английско заглавие:
Attack on Titan: The Final Season Part 2
Премиера:
10/01/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
MAPPA
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Shounen, Mystery, Super Power, Drama, Military
Продуценти:
Production I.G, Dentsu, Mainichi Broadcasting System, Pony Canyon, Kodansha, Pony Canyon Enterprise

Обръщайки гръб както на бившите си съюзници, така и на враговете си, Ерен Йегер (Eren Yeager) пристъпва към изпълнението на катастрофален план. Под ръководството на Зверотитана Зийк (Zeke), Ерен предприема крайни мерки, за да сложи край на древния конфликт между Марли и Елдия. Истинските му намерения, обаче, остават загадка. Навлизайки дълбоко в миналото на семейството си, той се бори да контролира собствената си съдба.

Междувременно отдавна враждуващите нации използват войници и титани в брутална надпревара за надмощие. Райнер Браун (Reiner Braun) използва собствените си сили в отчаян опит да удържи милитаристичната сила на Ерен, а неговите съратници от Елдия - Фалко Грис (Falco Grice) и Габи Браун (Gabi Braun) - се борят да оцелеят в разразилия се хаос.

На друго място приятелите от детството на Ерен, Микаса Акерман (Mikasa Ackerman) и Армин Арлерт (Armin Arlert), остават в затвора, заедно с бившите му спътници от Разузнаваческия Корпус, като всички те са обезпокоени от чудовищната му трансформация. Сляпо вярвайки, че Ерен все още таи добри намерения, Микаса и компания влизат в битката, в опит да спасят душата на приятеля си.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾