Shingeki no Kyojin Season 2

進撃の巨人 Season 2

От векове човествеството е преследвано от огромни мистериозни хищници, известни като Титани. Три силни стени - Мария (Maria), Роуз (Rose) и Шийна (Sheena) - осигуряват мир и защита на човечеството в продължение на повече от сто години. Този мир обаче е разбит, когато се появяват Колосалният Титанът и Бронираният титан и разрушават най-външната стена - Мария. Принудени да се отдръпват навътре, зад стена Роуз, човечеството чака със затаен дъх титаните да се появят и да унищожат безопасното им убежище за пореден път.

Във втори сезон на Shingeki no Kyojin, Ерен Йегер (Eren Yeager) и другите от 104-тия Треньорски корпус (Training Corps) тепърва започват да стават пълноправни членове на Изследователският корпус (Survey Corps). Докато се подготвят за изправянето си срещу титаните, подготовката им бива прекъсната от нападението на стената Роуз - но не всичко е така, както изглежда, разкривайки още тайни. Докато Изследователският корпус се стреми да спаси стената, те разкриват повече за нахлуващите титани и тъмните тайни на собствените си членове.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

НЕ НУЖНО ДА КАЗВАМ КОЛКО Е ДОБРО ТОВА НАЛИ 😍 😍 😍 😍

Обичам това аниме!!!

Не спира да прекъсва оправете си сайта

Оправи си нета

това аниме просто не е за всеки😹

mega interesnoto anime !

Ще и покажем на тези титани и кой е шефа😎

Обожавам това аниме! 💛 Всеки следващ епизод е по-заплетен и по-интересен! 💀Препоръчвам гоооо! 😍

Любимият ми сезон! Цялото напрежение, обратите в живота на кадетите и на всички хора, живеещи зад стените... тръпки ме побиват при пускането на всеки епизод! Невероятна продукция! 😻

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах